onsdag den 27. april 2011

Religiøs hårvask

Her sidder vi så og sunder os et par dage efter en veloverstået barnedåb. Laurits fik vasket hår af præsten, Jens stak af ved alteret og jeg havde mine nye sko i hånden. Ak ja, vi kunne ikke have drømt om en dejligere måde at fejre, at lillemanden nu officielt hedder Laurits og ikke Bengt! Vejret var intet mindre end perfekt, det samme var humøret, gæsterne og gaverne.
   Vi var selv nogle paphoveder til at få taget billeder på dagen, men heldigvis var der andre flittigere og bedre fotografer til stede, så deres billeder har vi fået fingre i. Her følger en række billeder fra den store dag.

/Mette
Selvom man er morgendagens hovedperson, kan man godt være afslappet på sit legetæppe og smile til fotografen

Dagen før dagen arbejdes der hårdt i køkkenet. To ivrige kokke forbereder forretten og sjældent er der blevet kælet og nusset så meget for et par stykker død kalv og tun i tin. Jens har tid og overskud til at posere for fotografen, hvor Thomas vælger at fokusere sin energi på gryden

Og så nåede vi til den store dag! Her er den kirkelige del overstået og vi kan nu - et stk. dåbsattest rigere - begive os hjemad mod festen!

Men inden vi når så langt, er der lige nogle gæster der skal have et pænt "goddag, og tak fordi i er rest den lange vej til Sallings Domkirke - Grinderslev"
På Breumvej var der dækekt op til alle! Der var trangt, men da vejret var med os og de fleste gæster tålte synet af hinanden, blev det alligevel til en dejlig dag, med lidt ekstra motion til Thomas som var blevet placeret ved et trafikknudepunkt, og derfor måtte rejse sig hvergang sultne gæster skulle et smut i buffeten
Smukkere køkkenhjælp findes næppe! Dygtige piger, som bare gjorde vores dag SÅ meget nemmere - Tak for det Pernille og Dorte.
Foråret kunne ikke have vist sig fra en smukkere side, og det nød vi alle med et smut i haven så snart muligheden bød sig.
Fætter og kusine. Julie er meget optaget af Baby og i det hele taget bare SÅ sød ved Laurits. Her hygger de i hjørnet af stuen ved bedstefar, som er fotografen
Når man nu har stået fadder, har man gjort sig fortjent til at blive fotograferet med sin lille nevø! Laurits har allerede et godt øje til Onkel Thomas, og jeg tør slet ikke tænke på, hvad det skal udvikle sig til i fremtiden!

Far, faster og Laurits. Et rigtig godt billede og et af mine yndlings fra dagen

Bedster og Older sammen med dåbsbarnet
Faddere og dåbsbarnet
Bedster og dåbsbarnet
Fars familie og dåbsbarnet
Mors familie og dåbsbarnet
Bonusbillede af den lille trold som sender smil bag gennemgnaskede fingre i et udtryk som ser lidt halvkækt ud!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar