torsdag den 16. december 2010

Netop hjemvendt fra Skejby ...

Så er vi hjemme igen efter besøg og scanning på Skejby. Desværre var forhåbningerne til Lillefisens akrobatiske evner sat for højt - han har ikke rykket sig det mindste, siden jordemoderen havde fingrene i ham d. 9. Det betyder, at jeg i morgen formiddag skal ringe ind og have en tid til en samtale med en fødselslæge. Her skal mulighederne for vendingsforsøg og et eventuelt kejsersnit diskuteres. Samtalen kommer højst sandsynligt til at ligge i starten af næste uge. Vi har nemlig lidt travlt, hvis vi skal nå at vende ham, inden han bliver for stor. Heldigvis vurderede sygeplejersken ham til at veje 2850 g (= fuldstændig gennemsnitlig) og til at have fint med fostervand - begge dele optimerer mulighederne for en succesfuld vending. Men nu må vi se - jeg er pt. lidt forvirret og trænger vist til sådan en samtale med fødselslægen, så vi håber på at komme hurtigt til.
Vi fik et fint 3D billede med hjem af den lille. Her kan man se runde babykinder og en lille trutmund. Det var så sjovt at se på skærmen - man kunne helt tydeligt se, hvordan han lå og smaskede og faktisk så ud som om, han var lidt fornærmet over at blive forstyrret derinde. Men så må han jo bare vende sig, så han kan få fred!
Vores lille fis! Billedet er lidt utydeligt, men det nederste af ansigtet kan sagtens anes. Det grumsede i højre side er navlestreng mv. som han ligger og putter i.










Nå, det blev lige til en kort opdatering - vi vender tilbage med mere efter samtale med fødselslægen
/Mette som GLÆDER sig til at blive mor til verdens 8. vidunder og til at opleve mødet mellem sine to yndlingsmænd

Ingen kommentarer:

Send en kommentar