fredag den 13. august 2010

Barnevogn? - Tjek! Lejlighed? - Tjek!

Så begynder det hele langsomt at flaske sig for den lille familie!
     Først finder vi drømmebarnevognen til en nærmest uanstændig billig pris (gæt hvem der er fuldstændigt ligeglade med om, der er tale om en udgået farve ... OS!), og i går kunne vi så underskrive lejekontrakten til vores nye hjem. Fra den 1/10 flytter vi adresse til Søndre Ringgade, 8000 Århus C.
     Her har vi fået fingrene i en fin 3-værelses lejlighed på 81 m2. Der er to stuer, stort soveværelse, to altaner og (fanfare!) OPVASKEMISKINE! Lejligheden er stor og lys, og selvom den ligger ud til ringgaden, gør lydisolerede ruder, at man ikke hører noget særligt til trafikken, med mindre døre og vinduer står åbne selvfølgelig. Køkkenet er lyst og lækkert og med dejligt meget skabsplads. Dette har allerede smittet af på Jens' ønskeseddel, der inkluderer rigtig mange køkkendimser og madlavningstingester til at optage den nyvundne skabsplads.
     Vi glæder os rigtig meget til at flytte. Selvom vi har været rigtig glade for at bo billigt i den lille lejlighed, er vi ved at være klar til at komme i noget større end 36 m2. Så nu kan tiden frem til den 1/10 kun gå for langsomt! Der er dog lige nogle ting vi skal have styr på inden - som fx en alvorlig oprydning i skuffer og skabe, så vi ikke skal flytte med mere end højst nødvendigt.

/Mette

Da vi ikke har billeder fra lejligheden endnu, kan i få et af barnevognen. Det er tyvstjålet fra nettet, og jeg synes ikke, den har helt den samme farve i virkeligheden, men skidt med det - den er flot!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar