onsdag den 20. juni 2012

Banditter i baghaven

Her til aften har vi haft livligt besøg i baghaven. To små og meget legesyge ræveunger tumlede rundt, jagtede hinanden, spiste et par snegle og snuppede sig en tur på rutchebanen. Jeg har tidligere set en voksen ræv i haven, men ellers har der ikke været nogen tegn på, at vi har den slags logerende på fast basis. I løbet af den sidste uge er posen til skraldespanden så blevet flænset, og der har været spor af poter på låget til sandkassen. Vi har dog tilskrevet begge dele den kat der lusker rundt, og som vi ser flere gange dagligt. Men nej - det er da stensikkert rævemor (som også lod sig se, men som ikke ville filmes - krukke), som har været på jagt imellem gamle bleer og kartoffelskræller og som har glemt at rydde op efter sig.

Nå - se nu videoen. De er altså lidt søde, selvom det helt sikkert ikke er uproblemtatisk hvis de har tænkt sig at flytte ind  - sådan permanent.

/Mette - som her til aften har delt en lille soft ice med Laurits ved havnens iskiosk (læs: Laurits åd en soft ice som moren under hyl og høje protester tiltvang sig et par smagsprøver af) og som griner højt for sig selv over det faktum, at hun har døbt computermappen med ovenstående film "røv" i stedet for "ræv"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar