mandag den 26. marts 2012

Skibet er ladet med

Jens har fået penge tilbage i skat (hurra! Så nævner vi ikke noget om hvor meget jeg skal betale tilbage...), så Laurits har fået en sandkasse - eller et sandskib! For rent faktisk er det en lille båd i FLÅT limegrønt plastik, der giver græsplænen et meget friskt og livligt touch. Det er med låg, så omstrejfende katte, ræve, dræbersnegle (find selv på flere dyr, man ikke gider ha' i sin sandkasse) osv ikke finder vej til sandet. Smart - det er, hvad det er! I dag har Jens købt indhold, så skibet nu er ladet med sand. Laurits var ellevild, så selvom vi ikke havde fået termobukser med hjem fra Anne-Marie-dagplejer, legede han længe i sandkassen.
Ps: smarte reklamefolk forsøger at sælge skibet som om det BÅDE kan beuges til soppebassin OG sandkasse, men hvor dælen synes de man skal gøre af de ca 70 liter sand der er i skibet, mens man sopper? Måske enten/eller er bedre end både/og i dette tilfælde?
- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

 1. Man tager låget af, hælder vand i, sopper (eller køler øl!!) hælder vandet ud, lægger låg på sandkassen... vupti! Tillykke med nyerhvervelsen, jeg har også en sandmand herhjemme!

  SvarSlet
  Svar
  1. Har i også det der hvide racerbanelåg? Jeg tænkte nemlig atdet var for lavt til at komme vand i, men det fungerer måske alligevel fint?

   Slet
 2. Herhjemme elsker vi også bare sandkassen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er et kæææmpe hit! Og der ryger ikke så lidt af indholdet i munden. Gad vide hvornår de bliver trætte af sand mellem tænderne?

   Slet