søndag den 26. juni 2011

De sidste nye pletskud

Her får i lige lidt billeder fra de sidste par dage. Der følger ikke så meget tekst med, da tiden er lidt knap - jeg har kun 30 minutter at gøre godt med inden Laurits skal en tur til drømmeland.

Det går stadig strygende. Den ene dag tager den anden, og jeg synes hele tiden at kunne spotte noget nyt, den lille har lært. Det sidste nye og hotte er at sidde på arm i et stykke tid for så at kaste sig voldsomt bagover og i øvrigt sætte sin lid 100% til, at nogen griber ham - indtil videre er det gået efter planen. Det går fremad med mos og grød - nu kan det efterhånden udgøre et måltid. Inden længe må vi begynde at præsentere ham for kød og flere grøntsager, det bliver spændende. Vi skal dog tage bitte små skridt. Den lille mave skal vænnes langsomt til mere fast føde, hvorfor i øvrigt hele det lille hjem lige pt lugter af sveskemos. Det bliver forhåbentligt bedre når han også begynder at finde lidt mere fidus i vand - indtil videre er han ikke så imponeret. Der kommer dog efterhånden mere ned i maven end ud på hagesmæk/gulv/stol osv, så det er vel også en slags fremskridt.

Ellers går vi og bliver smånervøse for Jens' afsluttende opgaveforsvar på tirsdag. Jeg er sikker på, at han kommer til at klare sig rigtig flot, for jeg ved, at han har styr på sin opgave og teorien bag, men lidt nervøs skal man vel blive op til en afsluttende eksamen? Bagefter venter den store verden og virkeligheden, hvor staten ikke sætter penge ind på kontoen hver måned - det skal nok blive... hmm... spændende?

Nå, det var de der billeder...

/Mette - som håber, at når ens bank er krakket efter at have et underskud på 700.000.000, så kan et lille bitte billån godt forsvinde i mængden. Og at hvis ens bankmand siger "hov, I har da vist lidt rod i økonomien", at man så får lov til at sige "hvad med dig selv?"










Ingen kommentarer:

Send en kommentar