onsdag den 2. november 2011

Billeder på en helt almindelig onsdag

Hermed de seneste pletskud og nyheder fra lejehuset og omkringliggende grusgrave.
  Status på tudeprins er stadig nogenlunde det samme - nu også med snot. Han har været forkølet i en uges tid nu med nys, spyt og neongrønne ettaller ud af næsen. I dag har han så opgraderet forkølelsen og er blevet hæs også. Så vi har i dag kunnet høre Frederik og Ingolf pludre på livet løs - ret sjov oplevelse, men også lidt synd for Laurits der ikke er helt på topen. Han er mega pylret og mega stædig. Han hyler, når han skal flyttes fra opvaskemaskinen, som han godt kan lide at pille ved. Han skriger, når vi tager den kop fra ham, som han er ved at lære at drikke af, og han hulker, når han vælter fordi han stadig ikke har lært at sætte sig ned. Stakkels lille Laurits - det er ikke nemt at være ham for tiden!

Og så til billederne ...

Ps: døde mus på loft: 6 stk. Mus tilbage på loft: ?
Laurits er "så stooor" og har selv spist rugbrød med makrel. Han mangler dog lidt før hans bordskik er klar til middag hos dronningen jf. de store mængder makrel på stol/gulv/væg/mor/Laurits og de meget små mængder i maven.

Man vender ryggen til i to sekunder og kommer tilbage til dette. Nu er sikkerhedslåse til skuffer og skabe så indkøbte

I dag har vi været på legepladsen. Først skulle Laurits lige se stedet og en kommunemand med en meget stor støvsuger til at samle blade op med an, derfor det lidt betuttede look

Fin i flyverdragt

TV inden sengetid ... i en kasse til gulerødder åbenbart!

2 kommentarer: