fredag den 30. marts 2012

Sommertid er grilltid


Grillsæsonen er for alvor i gang i lejehuset, hvor vi nyder, at vi for første gang bor et sted, hvor man kan slippe afsted med at grille uden at blive uvenner med naboer og udlejer.

I går havde Jens fri, og vi havde derfor tid til at kæle for maden. Så det gjorde vi... Jens mest - han var virkelig kælen... Lissom grisen. Lad disse billeder vidne om en dyb kærlighed mellem mand og svin. Enjoy!










Jeg havde overladt Jens til kælegrisen og i stedet bagt muffins, som alle nød godt af. Her deler Laurits gavmildt ud af sin kage til far





sendt fra min Smartmofon!

Kom hjem far!

Jens er på arbejde og skal skynde sig hjem - nogen savner ham


- sendt fra min Smartmofon!

tirsdag den 27. marts 2012

Succes!

Så så man lige mig IGEN!!! Jeg har været ude at løbe, og det er ikke første gang siden indlægget om min første løbetur på denne side af Jesu fødsel. Jeg har faktisk gjort det jævnligt. Eller... Well, det gjorde jeg de første par uger, så tog jeg til London og fik ondt i mine knæ, så en pause fra løbevanviddet var påkrævet. Nu er de velpolstrede krandele så tip top igen, og jeg har her til aften ladet Jens putte møgsur og dødtræt mindstemand, mens jeg i ly af det tiltagende mørke selv trak i løbeskoene og begav mig afsted. Og og og! Det gik super godt! Mine lunger fungerer stadig, jeg kastede ikke op på vejen og har på intet tidspunkt smagt blod eller haft dobbeltsyn. VICTORY!

Som sidebemærkning kan det nævnes, at man for fremtiden skal huske at iføre sig ordentligt, løbevenligt undertøj, så ikke bagdelen udøver et helt træningspas for sig selv. Men lad nu det ligge... (hvis i ellers kan få det billede væk fra nethinden igen?!)

God aften til jer :)



- sendt fra min Smartmofon!

Location:Min ukendte og tophemmelige løberute

mandag den 26. marts 2012

Skibet er ladet med

Jens har fået penge tilbage i skat (hurra! Så nævner vi ikke noget om hvor meget jeg skal betale tilbage...), så Laurits har fået en sandkasse - eller et sandskib! For rent faktisk er det en lille båd i FLÅT limegrønt plastik, der giver græsplænen et meget friskt og livligt touch. Det er med låg, så omstrejfende katte, ræve, dræbersnegle (find selv på flere dyr, man ikke gider ha' i sin sandkasse) osv ikke finder vej til sandet. Smart - det er, hvad det er! I dag har Jens købt indhold, så skibet nu er ladet med sand. Laurits var ellevild, så selvom vi ikke havde fået termobukser med hjem fra Anne-Marie-dagplejer, legede han længe i sandkassen.








Ps: smarte reklamefolk forsøger at sælge skibet som om det BÅDE kan beuges til soppebassin OG sandkasse, men hvor dælen synes de man skal gøre af de ca 70 liter sand der er i skibet, mens man sopper? Måske enten/eller er bedre end både/og i dette tilfælde?
- Posted using BlogPress from my iPhone

Lille hjælper

Laurits er meget dygtig og vil gerne hjælpe med både op- og tøjvask. Han kan høre lågen til opvaskemaskinen blive lukket op tværs igennem huset og kommer stavrende i fuld fart, ofte blot for at få lågen smækket i for næsen af ham. Det udløser et skrigeri af en anden verden, og det undrer mig, at det ikke udløser udrykninger fra Falck-stationen på den anden side af vejen, for de må da kunne høre, at nogen er ved at dø?
Nå, men Laurits vil altså gerne hjælpe - den anden dag hængte vi vasketøj op. Han hentede tøjet i maskinen og slæbte det ud til mig. Et stykke tøj ad gangen, dog sprang han jeans over, da de nok var for tunge. På et tidspunkt ringer min telefon, og jeg forlader ham et øjeblik. Men bare fordi mor pjækker fra arbejdet, betyder det ikke at Laurits gør - vasketøjet hænger jo ikke sig selv op, vel? Da jeg kom tilbage blev jeg mødt af dette syn - Laurits har hængt tøj op for neden, jeg har for oven.




- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Lejehuset

Man skal fejre hvor der fejres kan!

Derfor hejser jeg flaget, udbryder et dybfølt "hurra" og glædes over at jeg...
- nu kan finde ud af at blogge fra mobilen og derfor forhåbentligt få lavet nogle flere indlæg
- her til aften har forberedt sønnis morgengrød og defor forhåbentligt undgår at finde havregrynene i køleskabet og mælken i skabet igen i morgen, fordi jeg har lavet havregrød halvt i søvne
- har fået endnu mere tørresnor, så der nu kan tørres tøj for fulde gardiner i den skønneste forårssol
- har slået Jens' rekord i spillet "Axe in face"!
- snart har fødselsdag og derfor så småt er i gang med at udarbejde en ønskeseddel længere end et ondt år. Med knapt to måneder til den store dag er der chance (risiko?) for en rekordlang liste - en præstation der helt klart er værd at fejre!
- har fået plantet fine blomster hist og pist rundt om huset






- Posted using BlogPress from my iPhone

fredag den 16. marts 2012

Arh hahahaha!

Den yngste grinebidder i lejehuset har fået en ny bold. Den er dog sjovest når far spiller med den - men så er den dælme også sjov!!!